(050) 496-02-79
(044) 495-02-79
(067) 797-61-37

Київська обл., Обухів, вул. Малишка, 5

Останні відгуки

Останні відгуки

Залиште, будь ласка, відгук про нашу роботу: на PROM.UA або відправивши нам листа.

Відгуки на PROM.UA перевіряються співробітниками порталу і не можуть бути відредаговані компанією.

 

05.04.19

Людмила Капинос

ОТЛИЧНАЯ компания, цена и качество на высоте. Всем рекомендую!!!!

 

19.03.19

Замовлення виконано вчасно. Журнали якісні, відповідають вимогам. ДЯКУЮ.

 

14.03.19

Заказывала книги которых не было в наличии, но отослала образец и проблема решена!!! Большое спасибо!!

 

20.02.19

Юлія

Очень удобный сайт, все необходимые журналы оказались на одном сайте. Будем рекомендовать знакомым.

 

06.02.19

Замовляла друк посібника. Професійно, швидко, якісно. Щиро дякую!!!

 

23.01.19

Наталія Сержан

Замовлення  виконано душе швидко та якісно. Приємно вражена. Дякую!

 

20.12.18

Послуги надані якісно. Задоволений. При потребі звернусь ще.

 

10.12.18

Обратился в компанию в понедельник, а уже в пятницу довольный забирал готовый тираж). Оперативно составили макет. Всё отлично, буду заказывать ещё.

 

11.11.18

Все сделано быстро ,качественно ,вовремя и не дорого. Всем рекомендую.

 

29.10.18

Заказываю третий раз , все класно. Спасибо. До следующего заказа.

 

24.10.18

Екатерина Назимова

Спасибо за оперативную помощь  и качественные журналы, отличный сервис и граммотная консультация. Рекомендую.

 

10.10.18

Заказ выполенен на отлично четко и быстро, рекомендую!!!!

 

10.10.18

Співробітництво з "Друкариком"  порадувало оперативністю та чіткістю у виконанні замовлення  а також високою якістю  робіт.  Обов'язково буду рекомендувати своїм колегам та знайомим вашу компанію. Дякую!

 

10.10.18

Осталась довольна выбором поставщика бланков. Качественно и профессионально напечатали заказ в указанные сроки. Цена порадовала. Буду обращаться ещё.

 

29.09.18

Заказ выполнен быстро, качественно, Печать четкая, на хорошей бумаге, красивый дизайн обложки. Рекомендую.

 

28.09.18

Матюхин Константин

Надёжно, оперативно. Рекомендую.

 

26.09.18

Я задоволена роботою цієї компанії, якість відмінна. Замовлення виконане швидко і якісно.

Дякую за гарну працю. Я порадила б цю компанію всім.

 

21.09.18

Компания заслуживает уважения-работают профессионалы. Порекомендую друзьям.

 

17.09.18

Олег

Очень все быстро, качественно и недорого! 

 

13.09.18

Ольга

Все выполнено быстро и очень качественно. Очень ответственные.

 

13.09.18

Михайло Русинко

Молодці! Побільше б таких компаній. Друк чудовий, ціни помірні, із виконанням не затягують. Дякую! До співпраці!

 

10.09.18

Приятно удивили. Заказ был отправлен в день оплаты товара.

 

06.09.18

Я задоволена цією компанією, швидкість і якість актуальні. Можу порекомендувати іншим. Можете не сумніватися.

 

06.09.18

Олексій Сльозка

Дуже сподобалось співпрацювати з даною компанією. Не один раз замовляв друк бланків по власному зразку - досить швидко зробили макет з фотографії, з урахуванням всіх побажань. Відправили наклад Новою Поштою в той же день! Велике Вам дякую!

 

06.09.18

Я обрав "Друкарик" цілком випадково, бо не встигав зробити замовлення у інших виокнавців, але "Друкарик" не тільки зробив усе, що мені було потрібно, але й дотримався термінів  виготовлення, і зробив усе дуже якісно. рекомендую усім!  

 

04.09.18

Замовлення виконане дуже швидко і якісно. Переслані дуже швидко  зразки обкладинки книги, з яких можна було вибрати , а пізніше і вся кількість надрукованих примірників на вказану адресу. Дякую за гарну працю. Пропоную іншим користуватись послугами "Друкарик".

 

25.08.18

Я замовляв друк книжок з практичними вправами для студентів ВНЗ. Позитивно вражений співробітництвом з друкарнею. Особливо сподобалося:

1) Надзвичайно швидке виконання замовлення, професійна комунікація. Друкована продукція отримана за лічені дні після надходження замовлення. Миттєво присвоєний ISBN номер. 

2) Надзвичайно інформативна веб-сторінка (це власне і стало причиною з якої я почав користуватися послугами друкарні). На ній міститься вся необхідна інформація стосовно створення макету книги. Інформація викладена в доступній формі, зрозуміла особі без досвіду роботи в поліграфії. Стисло та повно описано як створити макет палітурки. 

3) Надана індивідуальна додаткова інформація щодо підготовки макету книги. В стислому та вичерпному вигляді. 

Буду співпрацювати з друкарнею в майбутньому та раджу всім скористатися її послугами. 

 

16.08.18

Юлия Алексеевна Грицуля

Компания замечательная. Все четко и очень быстро.

 

14.08.18

Заказывала удостоверение, для сотрудников с особым дизайном. Все сделали хорошо и быстро. Молодцы. Спасибо.

 

02.08.18

Молодцы. Был приятно удивлён подходом к желаниям заказчика и особенно уже готовым товаром. Получилось даже лучше, чем я хотел. Теперь буду сотрудничать только с этой компанией. Спасибо.

 

26.07.18

Олексій

Все швидко,  точно і якісно. Величезне дякую!!!

 

23.07.18

Инесса

Быстро связались и отправили товар.

 

13.07.18

Irina Bondarenko

Сказати що я приємно здивлвана, це не сказати нічого! Так швидко я ще не купувала ніде і нічого! Це фантастика!!!! Вчора 12.07 замовила бланки накладних, а сьогодні 13.07 отримала їх на Новій пошті. Оце сервіс! Бажаю процвітання компаніі і буду працювати з вами ще! 

 

12.07.18

Швидка доставка та якісний товар.

 

02.07.18

Все качественно и быстро отправили, спасибо.

 

23.06.18

Валентин Жарський

Я замовляв пeрший раз був лиш чорновий варіант, уточнили чого я хочу скинув щe фотку на титулку, підставили фото і щe таких подібно, титулка вийшла красива підібрано стильн розміщeно там дe трeба задоволeний рeзультатом. Планую сам працювати лишe з ними і буду розкажувати усім проних.

 

22.06.18

Ирина Яворская

Связались в течении 10-15 минут. В тот же день отправили и на следующий день посылка была у меня .Очень аккуратно было запечатано ( в 4-5 слоёв бумаги ) . Товар 100%соотвестаует фото и описанию . Приятный менеджер . Спасибо )

 

21.06.18

Дякуємо за співпрацю! Замовляли книжку в м'якій обкладинці, виконали всі наші прохання і в запропонований термін. Радимо співпрацювати!!!

 

20.06.18

Вадим

Дякуємо за співпрацю ! замовляли самокопіювальні фірмові бланки , зрозуміли з двох слів що потрібно , дуже швидко отримали , і вони просто ідеальні.  Радимо на всі 100% .

 

20.06.18

Спасибо за оперативность и быстроту доставки !

 

14.06.18

Заказ обработали и отправили оперативно. Описание товара соответствует данным на сайте. 

 

04.06.18

Ольга Мякуша

Всё прошло быстро и получила товар на следующий день очень хорошая компания.

 

03.06.18

Ольга

заказывала чеки, быстро перезвонили и отправили. спасибо!! будем заказывать ещё.

 

24.05.18

Швидко, дуже гарно, ми замовляли журнали та книги у твердій обкладинці. Ярослав та Олександр - працівники з великої літери. Ціни, мабуть, найкращі по всій Україні. Я дійсно раджу всім цю друкарню. Нам дуже сподобалось.

 

05.05.18

Спасибо за выполненный заказ! Порадовали оперативность, приемлемая цена, качество печати, возможность издания небольшим тиражом. Надеемся на дальнейшее сотрудничество.  Обязательно порекомендуем вас нашим коллегам.

 

28.04.18

Светлана Полищук

Спасибо очень довольна.

 

20.04.18

Кирилл

Товар пришел, товаром доволен.

 

13.04.18

Друкарня супер! Книжки навіть краще ніж в магазині бо зроблені саме так як ми хотіли, врахували всі побажання, порадили як краще зробити, весь час тримали в курсі справи! І це все при друці двох екземплярів. А також дуже приємні ціни в порівнянні з іншими друкарнями. Дякую!

 

04.04.18

Заказывали самокопирующиеся бланки с доставкой новой почтой. Заказ был сделан в субботу, а в понедельник его уже отправили и во вторник был получен. Очень быстро.

 

03.04.18

Дуже вдячна співробітникам компанії за рекомендації по замовленню та оперативність. Приємно здивована якістю продукції та цінами. Обов'язково буду звертатись надалі та пораджу знайомим!

 

30.03.18

Поліграфія "Друкарик" - молодці! Замовленням задоволений, раджу. Якість, ціна, обслуговування на високому рівні.

 

28.03.18

Спасибо большое "Друкарику" за отличную работу, и внимание к моему маленькому незначительному заказику!!! Признаться, были некоторые опосения, что из-за количества в один экземпляр, могут возникнуть заминки, но НЕТ!!! Учли все мои пожелания, и сделали все, как я хотела! И не важно 1экземпляр или 1000 отношение к заказчику НЕ МЕНЯЕТСЯ!

 

28.03.18

Дуже якісна продукція. Всі побажання були виконані повністю та вчасно. Замовляли журнали з охорони праці для юридичної особи. Всі документи в порядку. І отримали замовлення на наступний ранок після відправлення. Буду обов'язково рекомендувати знайомим! Бажаю процвітання та хороших клієнтів.

 

24.03.18

Оцінка відмінно! Щиро дякую за Вашу якість наданих послуг. Обов'язково рекомендуватиму Друкарик своїм знайомим.

 

16.03.18

Яровой Эдуард

Все очень оперативно и качественно.  Долго искал исполнителей и точно могу сказать что нашел их. Компания не навязывает и исполняет услуги четко и по факту. Доволен всем.

 

16.03.18

Сергей Антонов

Все очень здорово, ребята пошли навстречу и учли индивидуальные пожелания. Настоятельно рекомендую эту компанию.

 

14.03.18

Наталия Компанец

Благодарна за быстрое выполнение заказа на печать книги. Печать качественная. Книгу приятно держать в руках.

 

12.03.17

Епіцентр будматеріалів

Доброго дня, дякую за оперативне та якісне виконання замовлення. А ще дуже сподобалось консультація та упакування бланків. До наступної співпраці.
З повагою, Ірина. 

 

28.02.17

Володимир Шаман

Дякую Вам за Вашу роботу. Все було зроблено швидко, якісно і було приємно спілкуватися. Обов'язково буду користуватися сам і радити при нагоді іншим. Успіхів Вам.

 

26.02.18

Надія Кужвальна

Дуже класний продавець. Віповіли і відправили швидко.

 

26.02.17
Євгенія

Друкували методичні рекомендації для співробітників у вигляді книжечки. Олександр терпляче пояснював мені, як краще зробити, аби макет був правильним, навіть розписав мені на окремому листочку :)  Перед друком замовляли пробу на кольори, без проблем вислали. Надрукували достатньо швидко. Дякуємо Вам за роботу.

 

09.02.17
Анатолій
Делали заказ печатание нескольких книг, оплата была сделана по "безналу". Кто имел дело с бюджетными деньгами знает какая это "волокита"с документацией. Но ребята предоставили все документы и сделали все быстро и самое главное товар был красивый и качественный. Спасибо. Рекомендую всем.

  

06.12.17

ГО "Європейська наукова платформа"

Від імені усієї громадської організації хотіли б подякувати за швидкий та надзвичайно якісний друк! Працівники друкарні завжди швидко відповідують на листи, дають розгорнуті рекомендації та дуже відповідально ставляться до виконання своїх обов'язків. Неодноразово зверталися саме в "Друкарик" і з превеликим задоволенням продовжуватимемо співпрацю.

 

05.12.17

ФОП Єлуніна Наталія Василівна

Скористалася послугами компанії Друкарик уже вдруге, замовляла товарні чеки, залишилась дуже задоволена, замовлення було прийнято у вихідний день і наступного дня вже відправлене, дякую за професійну роботу!

 

02.12.17.

Доброго вечора, пане Олександре і пані Вікторія! Щира і величезна Вам подяка за таку ретельність. І за те, що не відіслали брак. І за те, як упакували. І за, те що відправили у суботу! В понеділок зранку подзвонимо з приводу наступного замовлення. 

З повагою, Галина.

 

10.10.17 

Весь наш величезний колектив у захваті від якості наданих послуг, швидкості виготовлення замовлення, ставлення до нас як до Клієнтів, прозорості розрахунків, і, що дуже важливо - від ціни! Видаємо багато монографій, збірників, але зупинились на співпраці саме з "Друкариком". Знаходимось в місті Одеса, але зручніше і швидше друкувати тут, ніж у компаніях, які знаходяться ближче. Дякуємо за все і рекомендуємо всім колегам звертатись до цієї компанії.

 

09.10.17 

Марія

Сподобалось все! Якісна і швидка робота!

 

01.09.17

ДП Будинок юстиції

Все професійно. Дуже професійно. Приємно працювати.

 

09.07.17

Коростишівський шаховий клуб

Хочемо подякувати за якість друку, оперативність відповіді та приємне відношення до клієнта. Бажаємо вдячних клієнтів та розвитку. Дякуємо за співпрацю.

 

04.07.17

Богдан Адамчук

Страшезно радий що знайшов цю компанію. Відповідають і реагують швидко, друк якісний і у всьому йдуть на зустріч. Зараз роблю друге замовлення і сподіваюсь не останнє :)

 

11.06.17

Бюро переводов "Литера"

Остались приятно довольны работой.Быстро,качественно,оперативно!Будем рады сотрудничать с Вами в дальнейшем!

 

31.05.17

Вікторія

Заказывала журналы учета и обложки регистрационных дел. понравился сервис. быстро отвечают на вопросы и формируют заказ. рекомендую!

 

15.04.17

Арутюнян Рузанна

Молодцы! И сроки, и качество работы, и сервис на отлично! 

 

21.03.17

ТОВ "Фармат"

Дякую за робту! Все зроблено якісно! Але найбільше вразила швидкість виконання замовлення! :-)

 

21.03.17

Ксения

Спасибо большое за оперативную и качественную работу! Рекомендую!

 

16.03.17

Шикіна Ольга

Качественная полиграфия, краткие сроки выполнения заказа, очень разумная ценовая политика. Довольна и планирую дальше продолжать пользоваться услугами.

 

13.03.17

Антон Лесик

Дуже оперативно прийняли й виконали замовлення, допомогли з виготовленням макету. Пакунок запакували просто супер! Всім раджу!

 

10.03.17

Мірленко О.С.

Замовляю бланки не перший раз,заказ виконують завжди вчасно.Дякую.

 

02.03.17

Гненна Л.Д.

Дякую! Замовлення виконали швидко і якісно!

 

28.02.17

Сергій

Все круто! Быстро, качественно, удобно. Рекомендую.

 

28.02.17

ОНЭУ, кафедра статистики

Учебник напечатан очень качественно. Особенно хочу отметить высокий профессионализм, аккуратность, форму общения с клиентами, организацию доставки, очень доступную цену. Рекомендую коллегам пользоваться этим издательством. Всегда рады сотрудничеству!

 

09.02.17

Dento.Pro

Заказывал "книгу отзывов и предложений".Оперативно и качественно! Рекомендую.

 

02.02.17

Олег Терещенко, Київ

Заказывал два раза, буду заказывать чеки постоянно ! Очень качественно делают. После заказа доставили уже на следующий день (с Одессы в Киев). Очень доволен, оперативно и качественно! Рекомендую.

 

01.02.17

Тетяна Богушевська, Тернопіль

Бездоганний сервіс! Щиро вдячні за співпрацю! Обов'язково ще звернемось! Дякуємо за терпіння і швидкість, а також за доступні ціни!

 

25.01.17

ОНЭУ, Одесса

Монография напечатана очень качественно и в срок. Отличная цена, обслуживание и доставка. Высокий профессионализм сотрудников. Остались очень довольны. Всегда рады сотрудничеству! 

 

20.01.17

Віталій, Вишгород

Замовляв самокопіювальні бланки. Дуже задоволений якістю.

 

11.01.17

Партнер prom.ua

Неймовірно приємно замовляти продукцію. Врахували усі побажання. Швидко відвантажили, навіть не очікував такої оперативності. Адекватна ціна за чудову якість друку. Якісні самокопіювальні листи.

 

30.12.16

ТОВ "Самікс", Київ

Спасибі за оперативність.З Новим Роком!!!! Щастя, любові, добра, миру!!!!!

 

05.12.16

Партнер prom.ua

Заказывали бланки в библиотеку (формуляры читателя). Объем небольшой (478 шт). Заказ приняли быстро, доставили в оговоренные сроки. Качественная надежная упаковка. Приятное общение по телефону. Спасибо за заказ.

 

05.12.16

Одесский национальный экономический университет

Монографию напечатали быстро и качественно. Все замечания и пожелания учитывались полностью. Работой издательства очень довольны !!!!!!!!!!!!!!!! СПАСИБО!!!!!!!!!!!!!!!!

 

28.11.16

Елітліфт, Київ

Дуже сподобалось працювати з цією компанією!

Макет журналу зробили по фото за декілька годин після оплати у врахуванням усіх побажань, друк якісний, обкладинка з твердого картону- зручно використовувати такі журнали на виробництві. Упаковка якісна, поклали навіть фірмові подарунки до коробки :) Рекомендую саме цю друкарню для швидкого виробництва журналів та бланків.

 

11.11.16

Андрій

Замовив самокопірку. Заказ виконали швидко та дуже якісно. Приємно вражений. Ціна радує - не передать словами!!! Велике Вам дякую!!! Успіхів та процвітання Вашій компанії. Буду звертатись за послугами сам і радитиму знайомим.

 

07.11.16

Максимум

В самые короткие сроки обработали заказ и отправили по почте. Товар хорошего качества! Спасибо.

 

01.11.16

ДСС, магазин электрики

Цена соответствует заявленной, доставка быстрая. Заказ осуществляла через пром.юа. Связались через электронку. Буду сотрудничать дальше! Желаю больше клиентов)))

 

10.10.16

Оксана, Одеса

Очень внимательно отнеслись к макету. Напечатали качественно в оговоренные сроки. Очень довольны. Рекомендуем эту компанию.

 

24.09.16

Мария Левченко, Прилуки

Заказывала самокопирующиеся бланки, макет выполнен быстро и качественно, учитываются все пожелания клиента. Цена , качество продукции и оперативность очень порадовали. Всем рекомендую!!!

 

13.08.16

Заказывали бланки на самокопирующейся бумаге. Большое спасибо за оперативность и отличное качество. То, что нужно в наше время!

 

07.08.16

Был индивидуальный заказ - распечатка книги в единичном экземпляре. Быстро среагировали, рассчитали стоимость, изготовили за один день и отправили! Спасибо

 

01.08.16

Раджу мати справу з даною компанією, адже все виконується швидко, якісно і в обговорені строки.

 

04.07.16

Валентин Забелінський, Луцьк

Відмінна компанія.Співвідношення ціна-якість.Рекомендую.

 

04.07.16

Фірма ГОАЛ, Київ

З розумінням та увагою віднеслись до замовлення, не дивлячись на те, що воно було невелике та специфічне. Доставка пройшла у вказані строки, без затримок. Отримане замовлення виправдало очикування. Дякую ще раз за приємну співпрацю!  

 

25.06.16

Марина

Демократичные цены, качественно, оперативно. Рады сотрудничеству!!! 

 

10.06.16

Найнижча ціна яку вдалось знайти в інтернеті, замовлення виконали за один день, якісь неймовірна. передзвонили все уточнили та вислали макет. повністю задоволений!

 

06.06.16

Ірина Литвиченко, Бровари

Якісна робота. Швидко, зручно, вигідно))

 

12.04.16

Лина Силина, Попасна

Рекомендую.Быстро,удобно,понятно. 

 

12.04.16

Иван Пройченко

Качество продукции на высоте. Все быстро изготовили. Рекомендую.

 

09.04.16

Виктор Литвинов, Новопсков

Связались быстро. Все решили в один день. Товар качественный. Доставка и упаковка товара хорошая. Советую всем, кто хочет получить качественное обслуживание и быструю доставку товара - эту компанию. Желаю вам развития и счастья всем вашим сотрудникам. Так держать. Виктор.

 

07.04.16

Юлия Гришко, Запорожье

Цена актуальна. Заказ выполнен в срок.

 

07.04.16

Инна Козловская

Все отлично. Советую всем работать с этой фирмой

 

12.03.16

Алексей Г., Вышгород

Заказ был выполнен качественно и быстро, за что большое спасибо!

 

28.02.16

Дмитро Щ., Кривий Ріг

Відмінно

 

09.02.16

Василій Гайдей, Калинівка

Відмінно

 

09.02.16

Ксения Булавка, Одесса

Хороший сервис!Рекомендую!

 

06.02.16

Ирина Б

оперативно и качественно всегда выполняют заказ(самокоп бланки).

 

06.02.16

Александр Савич, Интернет-магазин "Autozap"

Высокий профессионализм компании вызывает уважение. Оперативно , качественно и по приятной цене . Всем рекомендую ! Компании - успехов и процветания.

 

31.01.16

Евгений, Харьков

Высокий профессионализм компании вызывает уважение. Оперативно , качественно и по приятной цене . Всем рекомендую ! Компании - успехов и процветания.

 

28.01.16

г.Доброполье.

Быстро изготовили заказ. Качественно и по доступной цене. Планируем и дальше работать с этой фирмой. 

 

14.01.16

Игорь Николаевич Плохих, Славянск

Отлично 

 

14.12.15

Павел, Одесса

Отлично

 

01.12.15

Георгий Сакал, Одесса

Все супер, рекомендую и спасибо за работу.

 

18.11.15

Сервіс Центр "Еталон-Газ"

все швидко і просто. в понеділок замовила - у вівторок забрала замовлення з Нової Пошти! Все чудово! Дякую Вам за роботу!

 

28.09.15

Антонина Пилецкая, ФЛП Макаренко А.А.

Приобретаю товар у этой компании во второй раз. Цена хорошая. Обслуживание и доставка тоже. Удобно то, что есть возможность оплатить по безналичному расчету.

 

09.07.15

Приємно мати справу з типографією: оперативно, професійно, якісно, не дорого! Залишились приємні враження від співпраці. В подальшому буду радити знайомим звертатися саме до них.

 

08.04.15

Андрей Маньковский, ООО «ЛБС-Украина»

Давно знаем эту компанию, и очень довольны сотрудничеству! Хороший коллектив, всегда помогут с выбором, цены адекватные, отгрузка выполняется в оговоренные сроки. Рекомендуем, как надежную компанию! 

 

12.03.15

Заказ був хоч і не великий, але зробили швидко. Якість сподобалась,буду продовжувати співпрацю.

 

12.02.15

Тимофей Терещенко, Интернет-магазин "CosmoMob"

отличная компания, мои рекомендации!!!

 

09.02.15

Андрей Малышок, ЧП Канбан

Спасибо, связались и проконсультировали очень быстро.

 

02.02.15

Александр, MobiTel

Заказ выполнили качественно и быстро. Шаблон который я выслал на почту, подправили и довели до ума. Денег за эту процедуру не взяли. Т.к компания, и я - находимся в одном городе, то я заказал доставку. Цены компании - самые низкие которые мне удалось найти. Лично обзвонил около 15 фирм по типографии из "Дубыльгиза", занимались печатью на бланках всего 3, и у тех цены и минимальные заказы были минимум на 30-50 % (!!!) дороже. В общем, я остался доволен.

 

05.01.15

Роман Бидон

Быстро получил то что хотел. Спасибо.