(067) 178-37-97
Пишіть нам на воцап/телеграм/вайбер 0671783797

«Нова пошта» знижує тарифи на доставку по областях України

«Нова пошта» знижує тарифи на доставку по областях України

02.10.2017

 

Аби спростити логіку тарифів на послуги доставки, «Нова пошта» скасовує доплату до основного тарифу за доставку у/з населених пунктів, що розташовуються поза межами обласних центрів і великих міст України (включно з підконтрольними українській владі містами Луганської та Донецької областей).

Переглянути перелік цих населених пунктів можна за посиланням: https://novaposhta.ua/uploads/misc/doc/populated_areas.pdf.

 

З огляду на довжину маршрутів і організацію логістики за цими напрямками загалом, раніше доплата за доставку документів і посилок складала 20 грн, вантажів – від 35 грн в залежності від ваги. Тож тепер, наприклад, вартість посилки вагою до 30 кг, яка прямує з Києва до містечка Заболотів Івано-Франківської області, становитиме на 20 грн менше, ніж раніше. Вартість доставки відправлення вагою до 75 кг з Лазурного Херсонської області до Рівного тепер знизиться на 35 грн тощо.

 

Нововведення працює для всіх типів відправлень (документи, посилки і вантажі) та доставки (з/у відділення, з/на адресу тощо) і набуває чинності 2 жовтня 2017 року.